Koffein tabletta

Jó napot! Olyan kérdésem lenne, hogy nem régiben diagnosztizáltak nálam egy szabálytalan időközönként jelentekző supraventivularis -ES-t. Erre írtak is is gyógyszert a neve: Panangin. Ha neki állok szedni, akkor e mellett fogyasztható-e koffein tabletta? Azért szeretném szedni, mert gyakran fáj a fejem és egyik ismerősömnél segített, meg az interneten is olvastam, hogy sokaknak segített a migrénes fejfájás megszüntetésében. Válaszát előre köszönöm. Tisztelettel: S. Dániel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza extrasystolek témában

Kedves Kérdező! A koffein tabletta fokozhatja az extraszisztolék számát, ezért nem javaslom, hogy szedje. A fejfájást okozhatja kialvatlanság, kevés folyadék fogyasztása, iskolai stressz és alkohol, ritkán csokoládé, és esetleg más ételek. Érdemes lenne a fejfájás körülményeit megfigyelni, és amennyiben nem javul a panasz, forduljon a háziorvosához. A rendszeres sport segíthet állapotának javításában. Jobbulást kívánok, tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. november 08., 17:47; Megválaszolva: 2012. november 09., 23:33
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Emelkedő, lépcsőzés...
Extra Systole
Szívizomgyulladás - lehetséges?
Infarktus lett volna?