mitralis prolapsus

Tisztelt Dr. 2006 ban diagnosztizált mitralis prolapsusom van, reggelente szedek 2, 5 mg concort. az utóbbi időben borzalmasan érzem magam, rengeteg extra systolé, multhéten pedig borzalmas összevisszaságban kezdett el verni a szívem, elkezdett hevesen verni majd kihagyott, teljesen ritmustalanná vált... nagyon megijedtem. eddig különösebb erősebb tünet nélkül megvoltam vele. tavyl szeptember óta azt érzem, hgoy egyre romlik, egyre sűrűbben leszek vagyok rosszul. hozzászoktam a néhai félreütésekhez, de ezmár tul gyakori hogy figyelmen kivül hagyjam. most megyek majd kerékpár geometriára, holterre, ultrahangra nagylaborra. bármit megtennék, hogy meggyógyuljak mert ez igy nagyon hervasztó és ijesztő már, magándoktorjhoz is elmennék hogy ő mit mond, ha esetleg azt tudna ajánlani szívesen fogadom. Annyit még írnék magamról, hogy nem vagyok hipohonder fociztam is sokáig igy is ezzel a betegséggel, csináltam mindent ugyanugy ahogy betegségem felfedezése előtt. eléggé tisztában vagyok vele, hogy mennyire sűrű és általában ártalmatlan betegség ez, de valahogy azt érzem vmi nem stimmel. rosszul léteknél is probálok nyugodt maradni egyenletesen lélegezni, szoval nem pánikolok. köszönöm válaszát előre is, mit lehetne tenni, vagy hova tudnék menni esetleg magánorvoshoz amit javasolni tud.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza mitralis prolapsus témában

Kedves Kérdező! Az interneten számos magánrendelőt, magánklinikát találhat, általában ugyanazok a doktorok ugyanazzal a szaktudással dolgoznak ezeken a helyeken is, mint az állami egészségügyben, többnyire másodállásban. A magánrendelések általában szebbek, és rövidebb a várokozási idő, mint az állami szektorban, ez a legfőbb előnyük. Egyenlőre nehéz a problémájára mit mondani, hiszen a vizsgálatok ezután lesznek. Addig is érdemes esetleg némi magnézium készítménnyel próbálkozni, a ritmuszavar gyakoriságát csökkentheti. Recept nélkül kapható, az alkalmazási előírás utasítása szerint szedje! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. augusztus 06., 17:55; Megválaszolva: 2012. augusztus 07., 20:00
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Emelkedett Ck és LDH
Nagyon magas diasztolés érték
Covid 19 oltás
Kardiologia