• lábujj dagadása,...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem! Nekem olyan problémám van hogy 3hete folyamatosan a lábujjaim be vannak dagadva pirosak és a lábujj végek fájnak.Viszont van 2 lábujjam ami hol fehéres színű, hol bepirosodik mint a többi.Ön szerint mi lehet ez? napi17órát dolgozom állva.mivel enyhíthetek a fájdalmon?

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a lábujj, dagadt láb, piros lábujj témában

        Kedves Kérdező! Célszerű lenne pár vizsgálatot végeztetnie. Ortopédiára, érsebészetre és reumatológiára kellene beutalót kérnie háziorvosától, hogy lúdtalp, izületi gyulladás és keringési zavar irányában meg tudják vizsgálni. Üdv: dr Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus Itt kérdezhet

        Dr. Tomonkó Magdolna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 01., 15:04; Megválaszolva: 2012. március 03., 01:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: