torna? pitvarfibrilláció mellett

Tisztelt Doktor Nő! Pitvarfibrillációt állapítottak meg kb. másfél éve, túlsúlyom is van és a diéta nem elég ha szabad nem megeröltető tornát végeznék (szobakerékpár, gyaloglás), ha ez nem megfelelő kérem tanácsát mit tegyek? Válaszát köszönöm. Preska Szilvia

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bene Orsolya válasza a pitvarfibrilláció témában

Kedves Szilvia! Mindenképpen lassan, kis terheléssel kezdje a tornát, mivel pitvarfibrilláció során nem ritka, hogy terhelésre gyorsan megemelkedik a pulzusszám. Gyaloglás, lassú kerékpár mehet, csak ne erőltesse túl magát, légszomj esetén inkább lassítson a tempón.

Kérdés: 2012. február 01., 17:01; Megválaszolva: 2012. február 06., 23:51
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Terheléses ekg
Maszkban kerékpáron végzett terheléses ekg reális eredményt adhat-e.
Szívkatéterezés
SZÍVELÉGTELENSÉG
Szívdobogás
TANÁCS KÉRÉSE