• koszogeza szeged lendvai u3

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T: Doktornő-Ur! 35 éve sziv ritmus zavarom van aritmiás. Íll. gyakran pitvarfbriácio taiaritmia van a zárojelentésemen! megálapitották, hogy ideg alapon van! ugyan is semien érelmeszedésem nincs koleszterin szint sose volt rossz 5, 2 a terheléskor végig tudtam a tekerni a bicigli, de az 2-3-évben már nem teljessen! Csak vérnyomásra szedek gyogyszert, meg sincomárt, és NOTROPILL 1200-ASSAT SOKAKTOL HALLOTTAM, ERRE VAN RITMUS SZABÁLYOZO GYOGYSZER!? VAGY VALAMI GYOGY NÖVÉNY AMI A SZIV IZMOT ÉRÖSITENÉ. KEDKTOR NŐ-UR KÖSZÖNETTEL VENNÉM HA SEGITSÉGÜL LENNE!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pitvarfibrilláció témában

        Kedves Kérdező! A pitvarfibrilláció gyógyszeres kezelésére alkalmazható szerek vényköteles gyógyszerek, a pontos kórtörténet ismerete nélkül nem lehet javaslatot adni, erről a kardiológust kérdezze meg vagy a belgyógyászt! Addig azt tudom javasolni, hogy szedjen magnéziumot, illetve a stressz csökkentésére Sedatif PC szedését javaslom, ez gyógynövényeket tartalmazó készítmény. A vérnyomást mérje rendszeresen, ez is nagyon fontos a ritmuszavarok megelőzésében.


        Kérdés: 2012. január 13., 09:57; Megválaszolva: 2012. január 14., 14:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Ezek az értékek jók?