• LGL szindróma mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        LGL szindrómát diagnosztizáltak nálam.Propafenont kezdtem szedni napi 3x1-et, aztán abbahagytam, mert rosszabbul lettem. Létezik-e az, hogy valaki nem bírja a gyógyszert? A másik kérdésem, hogy magnézium napi 10 mg/ttkg/nap/ havi 20 nap/10 nap szünettel, olvastam hogy sokaknál bevált. Volt amikor szedtem 250 mg-os tablettát/66 kg vagyok. Ez tudom csak töredéke, de jól éreztem magam, semmi panaszom nem volt.Mit tegyek? Köszönettel a segítségét

        Dr. Bene Orsolya válasza a LGL-szindróma témában

        Kedves kérdező! Minden gyógyszernek lehetnek kellemetlen mellékhatásai, bár nem írja, pontosan mi miatt hagyta abba a gyógyszert. A magnézium hatékony lehet, béta-blokkoló szer felírása is segíthet. Mindenképpen egyeztessen a mellékhatásokról és a gyógyszer abbahagyásáról a kezelőorvossal, gyakori ritmuszavarok esetén elektrofiziológussal történő konzultáció javasolt.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 09., 16:42; Megválaszolva: 2011. november 14., 13:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés