Kétségbeesés

Kedves Doktor Úr! A kérdésem az lenne, hogy tegnap este normál aktus nélkül kézzel elégítettük ki egymást párommal. Aztán én megtöröltem a kezem egy papírzsebkendővel a páromtól származó végeredménytől, majd nem gondolkodván ugyanazzal a zsepkendővel magamat is megtöröltem. A ciklusom 8-9. napján tartok. Van esély arra, hogy ebből megtermékenyülés legyen? Vagy keressem fel a sürgősségi nőgyógyászatot esemény utáni tabletta felírása miatt? Válaszát előre is tisztelettel megköszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Petróczi István válasza spirál témában

Kedves Kérdező!

Végül is szedi az alvadásgátlót, írasson nyugodtan sürgősségi tablettát.

Nem írja életkorát, de ha még van peteérése (ez hormonvizsgálattal eldönthető) , érdemes lenne egy spirált feltetetni, s akkor nyugodtabb lenne az élete. Ez lenne a hosszú távú megoldás.....

Üdvözlettel:

Petróczi dr.

Kérdés: 2021. január 02., 16:22; Megválaszolva: 2021. január 04., 08:26
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Szükséges -e esemény utáni...
Tisztelt Doktor Úr! Tavaly augusztus 21.-én kezdtem el újra fogamzásgátló tablettát szedni (Dienille), majd egy év elteltével, ez év augusztusában...
Fogamzásgátló tabletta
Lehetek terhes?
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye