• Szemgyulladás már egy éve

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Doktor! Olyan panaszon lenne, hogy egy éve váladékozik a szemem, használtam szemkenőcsöt, szemcseppet de nem segített. Azóta is gyulladt és fehéres-sárgás nyúlós váladékkal van tele. Voltam fül-orr gégésznél is de nem találtak semmit. A vérképembe az ASO érték nagyon magas 400 körüli az érték. Kaptam rá antibiotikumot, a mandulámra gyanakodnak, hogy biztos az okozza, de nincs is begyulladva. Mitől lehet a szembe a rendszeres váladék? Mit lehet ellene tenni?

        Dr. Papp Júlia válasza a szemgyulladás témában

        Tisztelt kérdező! Az ilyen krónikus panaszok hátterében sok tényező állhat. Nagyon fontos lenne az ismételt kontroll szemészeti vizsgálat, mely során ellenőrizni kellene a könny mennyiségét, összetételét pl. Fontos lenne kizárni az allergiás eredetet, meg kellene nézni a szemhéj széli mirigyek állapotát is.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 24., 09:30; Megválaszolva: 2012. január 25., 22:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: