Üvegszilánk a szemben

Tisztelt Doktornő! Azzal a kérdéssel zavarom a Doktornőt, hogy 4 nappal ezelőtt úgy éreztem, pici üvegszilánk pattant a bal szemembe, azóta ez a szemem érzékeny, és szinte folyamatosan szúró érzés van benne, amely nagyon kellemetlen. Voltam szemésznél, aki nem talált idegen testet, viszont azt a diagnózist állította föl, hogy valószínűleg kötőhártya gyulladásom van, és az okozza a kellemetlen tünetet. Kaptam Floxal cseppet erre, amit már 3 napja használok, de változás eddig nem történt. Ön szerint elképzelhető, hogy nem volt látható a vizsgálat alatt az idegen test, bár szerintem nagyon alapos és türelmes volt a vizsgáló Doktornő? Vagy pedig nyugodtan várjak még egy pár napot vele? Várom mielőbbi megtisztelő válaszát! Köszönettel: Netti!

Dr. Hangyál Éva válasza szemgyulladás témában

Kedves Netti!

A vizsgálat és a kezelési javaslat után, amennyiben a kezelést otthon alkalmazza, a panaszok fennmaradása vagy újabb jelentkezése esetén indokolt a kezelőorvost ismételten felkeresni.

Üdvözlettel: dr. Hangyál Éva

Kérdés: 2015. március 30., 16:40; Megválaszolva: 2015. április 05., 15:30
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Szemgyulladás
Kontaktlencse használó vagyok. 3hete a szemem begyulladt és a jobb oldali szemem szivárványhártya felső részén 3 kisebb halvány fehér folt jelent...
epsicleritis
T. Cím! Évek óta visszatérő szemgyulladással küszködök. Többnyire a bal szemem, de néha a jobb is bevörösödik. A problémával már az összes...
Szemgyulladással küzdök, piros szem...
Tisztelt Cím! 68 éves nő vagyok. Néhány hónapja állandó szemgyulladással küszködök. Duzzadt szemhéj, kivörösödött szem, könnyezés...
Szemgyulladás már egy éve
Kedves Doktor! Olyan panaszon lenne, hogy egy éve váladékozik a szemem, használtam szemkenőcsöt, szemcseppet de nem segített. Azóta is gyulladt és...
szem vagy börbetegség?
Legalább egy éve kb 2-3 havonta jelentkezik nálam egy olyan probléma hogy az alsó és felsö szemhélyam kivörövödik mintha gyulladásba lenne.Olyankor...