• Stressz szerepe a stroke kialakulásában

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornö! 1 honapja kaptam egy stroket, jobb oldalam lebénult, elég furcsán beszéltem, de mivel nagyon gyorsan kerültem korházba,, és ott nagyon jó ellátást kaptam gyakorlatilag semmi maradandó "kár" nélkül megusztam. Mivel keresem hogy mivel tudnám meelözni a következöt....l Érdeklödnék hogy a streszes életmód menyire befolyásolja a kialakulását? 62 évesen 30% érszükület, 110-es vérnyomásom van. Néha cigaretázok/10 naponta 1 doboz, alkohol semmi, koleszterinem jó, személyes gyanum hogy a nagyon feszült életkörülményeim játszhatak közre! rizikófaktor a stresz?? köszönöm válaszát! barátság1

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a stroke témában

        Kedves Kérdező! A stressz fontos befolyásoló tényező lehet, hiszen vérnyomáskiugráshoz, szívverésszám szaporodásához vezethet, melyek ronthatják az agyi vérátáramlást és ezáltal okozhatnak stroke-ot. Mindenképpen próbálja kerülni a stresszt a későbbiekben.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 11., 23:07; Megválaszolva: 2011. július 17., 10:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés