Oldalszalag megnyúlása

2014.01.30an volt egy keresztszallag plasztikam es elovzoleg 5 evvel elotte meg 1. Most 1 hete kiment a terdem es azota napjaban tudszor is kibicsaklik es rendkivul fajdalmas. Nemzetkozi soforkent dolgozom es amikor hirtelen a fekre kellett lepnem vezetes kozben is megbicsaklott a terdem es nagyon elkezdett fajni. Ket napja volt egy karteritesi ugybol fakadoan pont a 2014 es mutet elotti serules miatt mert a honvedsegnel tortent. Es ott az orvos szakerto azt allapitotta meg hogy nagyon lotyog a terdem es az oldalszallagok nem igazan tartanak. Rendkivul sokat ropog a terdem es instabil jaras kozben. Duzzanat csak neha eszreveheto de a fajdalom allando.Igazabol mar minden pihentetes rogzites jegeles borogatasos dolgot megprobaltam de nem jobb. Letezik erre muteti megoldas? Ha igen hol talalok orvost aki elvallalna? Es mivel jarna ez. Koszonom valaszat

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza térd instabilitás témában

vizsgálat nélkül illetve a korábbi dokumentációk ismerete nélkül nem tudok pontos választ adni. Leírása alapján jelentős instabilitása lehet a térdében. Ennek mértékét megítélendő kellene szakvizsgálat, hogy melyik szalagok érintettek és ez alapján lehet estlegesen műtétet tervezni. Azt javaslom keresse fel valamelyik nagy ortopédiai vagy baleseti központot (Debrecen, Pécs, Szeged, Budapest) , ahol pontosabb választ tudnak majd adni a vizsgálatokat követően.

Kérdés: 2015. augusztus 22., 14:07; Megválaszolva: 2015. augusztus 24., 10:38
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus