• lógó has

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Két terhességen vagyok túl a fiamnál híztam 33kg, a lányomnál ( ő három héttel korábban jött) 37. Toxémia cukorbetegség volt mind kettőnél. sikerült le fogyjak, a problámám az lenne, hogy a hasamon nagyon csúnyán meg van ereszkedve a bőr. most jelenleg 32kg fogyáson estem át a lányom után, még van rajtam 4-5 kg. Párkapcsolatom tejesen rá ment erre ahogy ki néz most a hasam, és igazából mással sem merek ismerkedni, na meg nagyon társaságba se menni, mert mindig azt érzem, hogy mindenki azt figyeli, hogy milyen csúnya a hasam:(. Mit tud nekem javasolni, mit tegyek?

        Dr. Boros Miklós válasza a hasplasztika témában

        Tisztelt Kérdező! Keressen fel nagyobb sebészeti centrumban működő plasztikai sebészeti szakrendelést, ahol TB támogatássál is el lehet végezni a műtétet indokolt esetben. Kérje háziorvosa segítségét. Addig is minden nap mozogjon legalább fél órát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. február 07., 21:45; Megválaszolva: 2012. február 09., 18:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: