Tb. támogatott hasplasztika

Kedves Doktornő/Úr, Tanácsát szeretném kérni tb. támogatott hasplasztika ügyében. Január óta összesen 33 kg-ot fogytam, a BMI fogyási indexem elérte és meghaladta a 10 %-ot (13%-nál járok most) . 2 császármetszésem volt és a nőgyógyászom szerint hasfalrekontrukcióra is szükségem lenne. Elméletileg alkalmas lennék már a tb. által támogatott hasplasztikaára (ezt már megkérdeztem egy orvos válaszol fórumon) viszont nem tudom, hogy hova fordulhatnék a műtét megvalósítása érdekében. Arra lennék kiváncsi, hogy Magyarországon melyek azok az intézmények amelyek alkalmasak -e műtétek elvégzésével és a tb. általi finanszírozással. Nagyon sok plasztikai sebész weblapját átnéztem, de legtöbbnél ez a lehetőség nem áll rendelkezésre. Válaszát előre is köszönöm Üdvözlettel: Papné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ignácz Zsuzsanna válasza hasplasztika témában

Próbáltam keresni megoldást...de

Megmondom öszíntén én 10 éve mint magánorvos dolgozom, előtte kerestük mi is milyen kód alatt lehet megoperálni a hasplasztikát ha indokolt,

ha létezik is ilyen megoldás még szükség lenne a BNO illetve a WHO kódra amivel engedi a TB operálni Önt és egy korábbi zárójelentés amin igazoltan ott a korábbi súlya..Talán a TB tud segíteni ebben...

Üdvözlettel:

Dr. Ignácz Zsuzsanna

Dr. Ignácz Zsuzsanna
Dr. Ignácz Zsuzsanna sebész, plasztikai sebész szakorvos
Kérdés: 2011. december 21., 13:52; Megválaszolva: 2012. május 31., 10:22
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus