Fogyás utáni alakkorrekció

Szép estét! 19 éves vagyok, 175 cm magas, Kalocsán lakom (Bács-Kiskun megye) és sikerült összesen 124 kg-ról lefogynom 82 kg-ra, vagyis összesen 42 kg-ot. A nagy fogyás következtében a bőröm elvesztette a rugalmasságát. Nem nagyon vészes, de engem személy szerint zavar kicsit. Még 16 évesen sikerült ez a nagy fogyás, azóta tartom a súlyomat. Régebben havi alkalommal jártam a háziorvosomhoz, minden adatom le van jegyezve. Hallottam az interneten, hogy nagy fogyás után, talán jogosult lennék TB általi plasztikára. Már a háziorvosomat kérdeztem erről, de nem tudott semmit mondani a témával kapcsolatban sem. Ha jogosult lennék, akkor a csak pl: a hasamra kapnék támogatást, vagy ahol szükséges? Ez igaz hogy van TB általi fogyás utáni alakkorrekció? És ha igaz akkor bőrgyógyászt keressem meg ezzel a gonddal, vagy a plasztikai sebészetet? Előre is köszönöm a választ!:D

Dr. Bodnár Edina válasza Hasplasztika témában

Plasztikai sebészek tudják intézni a TB által finanszírozott műtéteket, illetve ők tudják kik jogosultak rá.

Kérdés: 2016. január 08., 23:09 ;Megválaszolva: 2016. január 16., 23:30
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Bőrsérülések ujjakon
Fejbőrön barna foltok
Hónalj nyirokcsomó duzzanat
Mohs műtét
Kiütésszerű pöttyök hasi öv...