gyomor tükrözés

Van egy 21 éves lányom akinek gyomor panaszai miatt ápr.11.-én tükrözése lesz, ettől nagyon féltem mert csak rosszat hallottam idáig róla! A panaszai a következőek kb. 12 kora óta reggelente öklendezik, nem mindennap de elég sűrűn, volt már többször hányásos gyomorgörcse valamint erős szúró fájdalmakat érez a gyomrában. A háziorvos fekélyre gyanakszik. Nagyon szeretném tudni, hogy ezek után a panaszok után jól gondolja e az orvosa, hogy ilyen vizsgálatnak teszi ki és ha igen akkor, hogy zajlik maga a vizsgálat és lehet e kérni altatást vagy bódítást? Sajnos az anyagi helyzetünk nem teszi lehetővé a privát szolgáltatás igénybe vételét! Kérem, amennyiben lehetséges mielőbbi válaszát, nagyon nyugtalan vagyok és aggódom! Köszönöm előre is!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza gyomorfekély témában

Kedves Kérdező!

A hányás, a nem javuló fájdalom indokolja a tükrözést, a beutaló orvos szakszerűen járt el. A vizsgálat egyes helyeken, ahol az aneszteziológiai feltételek adottak, kérhető bódításban vagy altatásban. erről az adott intézetben tudnak nyilatkozni.

Kérdés: 2011. március 18., 12:54; Megválaszolva: 2011. március 21., 12:07
Kérdések és válaszok: Reflux és gyomorfekély
Gyomortükrözés után éhség érzet
Tisztelt Cím, 5 napja gyomortükrözésem volt, diagnózis: gyomorhurut, fekély, kisebb eróziók. Biopszia is történt. Controloc 40 mg 2*1 tablettát...
Gyomorfekély tünetek
Tisztelt dr.úr! Egy-két hónappal ezelőtt gyomorfekély tünetekkel fordultam orvoshoz aki felírt nekem ez emosul 20mg gyógyszert napi 1x-es...
A gyomorfekély gyógyítható?
szeretnék érdeklődni, gyomorfekély valóban nem gyógyítható, ha rendesen betartom a diétát? Természetesen nem lehet gyógyítani? Ezt azért...
Gyomorfekély műtét
Jonapot, azal a kerdesel fordulok onokhoz hogy a baratnom 21 eves es kb 1 eve gyomorfekelyt allapitottak meg pontosabban asszem patkobelen, es volt...