• Házasság

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm gyors válaszát, lehet nem jól tettem fel a kérdést.Családunkban van ez a probléma.. A menyem 13 éve szült, mikor kitolták a szülőszobáról már állítólag nem ismerte meg a fiamat. Azóta is mindenkit ismer és beszélget, de testi kapcsolat(még puszi sem)nem volt köztük azóta. Most hirtelen változott a hozzáállása. Azt szeretnénk tudni hogy lehet, hogy eddig nem mondott igazat hogy nem ismerte fel csak őt.Vagy most hogy veszélyben érzi a házasságot hirtelen visszatért az emlékezete.Remélem most már sikerült jól leírnom a problémát.Köszönöm előre is a válaszát ismét.! tisztelettel:NAGYKATALIN

        Dr. Varga Tamás válasza a amnézia témában

        Tisztelt Kérdező! Ahogy korábban leírtam létezik csak bizonyos dolgokra vonatkozó amnézia, de ez az eset nem valószínű hogy ilyen. Előfordulhat olyan eset is, amikor valalmilyen lelki ok miatt törlődik bizonyos információ, ilyenkor az ok feltérképezése és feldolgozása segíthet. Nem értem, hogyan lehetséges lelki és testi kapcsolat nélkül együtt élni valakivel, ha nem emlékszik ugyan, de hát tudja, hogy a férje és gyerekének apja.


        Dr. Varga Tamás, pszichiáter
        pszichiáter Itt kérdezhet

        Dr. Varga Tamás

        Kérdés: 2011. augusztus 02., 17:20; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 16:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: