Hirdetés
      • Házasság?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr:lehetséges-e olyan amnézia vagy zavar ami 13 éve tart szülés után és ami csak a férjre korlátozódik.Vizsgálatok semmit nem mutattak ki annak idején semmilyen szempontból.Ha lehet ilyen az lehetséges-e hogy hirtelen ez változik?Köszönöm szépen a választ!

        Dr. Varga Tamás válasza a amnézia témában

        Tisztelt Kérdező! Nem teljesen értem a kérdést. Az anamnézia nagyon sokféle lehet, változhat is. Előfordul, hogy csak bizonyos dolgokra koncentrálódik, bár elég valószínűtlen, hogy csak egy bizonyos konkrét eseményre. Ha ez valóban így van egyéb pszichológiai tényezők is szóba jönnek.


        Dr. Varga Tamás
        pszichiáter

        Dr. Varga Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 30., 10:55; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 10:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés