izom vagy ideg pattogas

fèl eve vádli ès comb hátsó izom feszülès van, magnèzium szedèse után kicsit elmult majd visszajött.továbbá a bal bállamba nèha jelentkező izomgörcs kb 1,5 ève ,van mikor honapokig nincs majd visszatèr. a kèt fülemben bizsergő èrzès nèha. páz napja olvastam hogy hasonlo betegsegnel izompattogas is erezhető. eltelt 3 nap ès nálam is a nyakamban elöl bal oldalt ès a kèt karomban a könyèk tályèkon ès a hátamban is èreztem. mitöl lehet? (van 1 nyakingernic servem es mèg kètvsèrvem a getimcemnèl) okozhatja ez vagy mas lehet a baj? köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza feszültség témában

Kedves Kérdező!

A leírt panaszai alapján azt gondolom, hogy panaszait fokozott idegfeszülsége okozza.Szervi idegrendszeri betegsége nagy valószínűséggel nincs.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel. Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2020. november 24., 20:54; Megválaszolva: 2020. november 27., 07:07
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
turelmetlen
Kedves Doktor No / Doktor Ur ; Azzal a kérdéssel fordulok Magához hogy mit tudnék tenni a nagymértéku Turelmetlenségemmel? Semmihez nincs turelmem...
Mitől vagyok ilyen ideges?
Kedves Doktor! Az utóbbi bő egy évben haspuffadás miatt jártam a gasztroenterológiára, ahol nem tudtak már a végén mit kezdeni velem. Majd...
orvoshoz kell-e fordulni?
utolso evem van az iskolaban, erettsegi elott allok es nagyon sokat idegeskedek, minden apro dolog miatt nagyonideges leszek es tobbet akarok mindig kihozni...
Kiabálok a gyerekemmel
Tisztelt Doktor Nő/ Doktor Úr! Nagyon nagyon várom válaszát a problémámmal kapcsolatban. Két gyermekes anyuka vagyok, imádom a gyerekeimet. Sajnos...