izom vagy ideg pattogas

fèl eve vádli ès comb hátsó izom feszülès van, magnèzium szedèse után kicsit elmult majd visszajött.továbbá a bal bállamba nèha jelentkező izomgörcs kb 1,5 ève ,van mikor honapokig nincs majd visszatèr. a kèt fülemben bizsergő èrzès nèha. páz napja olvastam hogy hasonlo betegsegnel izompattogas is erezhető. eltelt 3 nap ès nálam is a nyakamban elöl bal oldalt ès a kèt karomban a könyèk tályèkon ès a hátamban is èreztem. mitöl lehet? (van 1 nyakingernic servem es mèg kètvsèrvem a getimcemnèl)okozhatja ez vagy mas lehet a baj? köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a feszültség témában

Kedves Kérdező! A leírt panaszai alapján azt gondolom, hogy panaszait fokozott idegfeszülsége okozza.Szervi idegrendszeri betegsége nagy valószínűséggel nincs. Minden jót kívánok. Üdvözlettel. Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2020. november 24., 20:54; Megválaszolva: 2020. november 27., 07:07
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Mi lehet velem
pszcihiátria intézet
Mi okozhatja?
Idegrendszer erősítés
Brintellix mellékhatás