Zsibbadás több helyen majd beszéd- és látászavar

Tisztelt Doktornő! Kérdésem a következő lenne: hogy mitől zsibbad a balkarom arcom szám nyelvem majd ezt követi egy beszédzavar és látászavar?! Ezek a tünetek 2010-ben kezdődtek abban az évben is csak egyszer! Majd 2 évenként és minden évben csak egyszer! És ez úgy kezdődik hogy lezsibbad a mutatóujjam és utána jön a többi tünet kb olyan 20-25 percig tart! Voltam kivizsgálásokon vérvétel, karotisz ultrahang, CT, MRI 24 órás vérnyomásmérés! És semmit nem találtak minden jó lett! Azóta mindennap stresszelek emiatt és állandóan feszült vagyok, aggódok!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza feszültség témában

Kedves Kérdező!

Leírás alapján a panaszai megegyeznek az átmeneti agyi keringészavar tüneteivel. Mégsem gondolom, hogy Önnél valóban agyi keringészavar okozná a problémát. A kivizsgálás eredménye az, hogy minden rendben van, ezt el kéne hinni.Ha jól meggondolom, Ön 2010-ben még csak 13 éves volt.Félek, hogy a panasza a feszültséggel, stresszességgel függhet össze. Aggodalmaskodás nem fog segíteni. Igyekezzen egészséges fiatalként teljes életet élni.Ebben a korban még nem kéne betegségekkel foglalkozni.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2015. március 03., 13:30; Megválaszolva: 2015. március 03., 16:22
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Gyógyszerek szedése, vérnyomás
Agykamra tágulat
Nyomás érzet
Étkezés után vérnyomás esés?
MR eredmeny