• 30-éve tartó kezelt depresszió

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Lehet e súlyosabb betegség ebből közepes depresszióból? köszönöm

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a depresszió témában

        Tisztelt Kérdező, Nem tudok erre a kérdésre a körülmények ismerete nélkül válaszolni. A kezelt depresszió általában nem okoz egyéb betegséget, de az összefüggések nem mindig egyértelműek és tisztán láthatóak. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2017. február 27., 15:01; Megválaszolva: 2017. március 05., 22:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: