Dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna

archív adatlap, a WEBBeteg szolgáltatása homeopátia témában megszűnt
Bemutatkozás:

Hatéves korom óta készültem gyermekorvosnak. Az orvosegyetemet Budapesten végeztem, és a Heim Pál Kórházban dolgoztam éveken át. Ezekre az évekre és gyermekorvos tanáraimra nagy-nagy szeretettel gondolok vissza, egész életemre meghatározták elkötelezettségemet.

1984-ben szereztem meg a csecsemő és gyermekgyógyász szakvizsgát, azóta dolgozom házi gyermekorvosként Pomázon, ahol lassan már a második generáció nő ki a kezem alól.

A körzeti gyermekorvosi munka mellett mentőorvosi szakvizsgát tettem, és több mint húsz évig részállásban mentőorvosként is dolgoztam.

1994-ben kezdtem foglalkozni homeopátiával, melyből a Budapesti Semmelweis Egyetemen, CEDH és az ECH nemzetközi diplomáját szereztem meg.

A Magyar Homeopata Orvosi Egyesület oktatója és supervisora vagyok, így részt veszek a laikusok és orvosok homeopátiás elméleti és gyakorlati képzésében.

Az elmúlt években két csodaszép könyvet szerkesztettem, a Homeopátia Kézikönyve-t és a Kismamák Nagykönyve-t Mindkettő a Puedlo Kiadó gondozásában jelent meg, és az eddig elfogyott több tízezer példány fémjelzi a könyvek kiválóságát és a kitűnő szerzőket.

A www.natursziget.com homeopátiás tanácsadója, és a www.weborvos.hu gyermekorvos válaszolója vagyok.

Homeopátiás magánrendelést (mind magyar, mind német anyanyelvűek számára) munkatársammal, Iványi Mártával Budapesten, a harmadik kerületben folytatunk, melyre telefonon lehet bejelentkezni reggel 7-8 óra között a 06 30/9 229 309 telefonszámon.

Legutóbbi válaszai

Homeopátiás szer meddig szedhető

Tisztelt Kérdező. Éveken át C200 potenciájú homeopátiás szer szedése naponta, semmiképpen nem helyes. A hosszú távon szedett homeopátiás gyógyszer előidézhet olyan tüneteket, amire kapta annak idején, lletve a szerre jellemző tünetek is felléphetnek. Mindenképpen javaslom, keresse fel egy homeopatát. Üdvözlettel.

Hajtoredezes

Kedves Kérdező. A haj töredezésének számos oka és fajtája van. Okozhatja hajhagyma betegsége, örökletes tulajdonságok, a fejbőr valamilyen megbetegedése, mechanikai, fizikai és kémiai behatások, vashiány, vitaminhiány és sok egyéb tényező. Javasolt a kiváltó ok felderítése bőrgyógyász vagy hajgyógyász segítségével. Számos hajpakolás létezik...

Schüssler sók

Kedves Enikő. Kérdése jogos. Feltételezzük, hogy az Ön által leírt tárolás hatására hatástalanodhatnak a homeopátiás szerek. Ezt se pro se kontra igazolni nem tudjuk., Hogy a leolvasó károsítja-e vagy sem, ezt nem tudom, inkább nem. Ha nem szakszerűen tárolja egy patika, sokat nem tudunk tenni, hiszen a gyógyszerleírásban nem szerepel a...

Asztmatikus bronchitis!

Kedves Anyuka. Kicsit megkésve ugyan, de válaszolok. A kislánynak a vírus fertőzéseit a hörgők spasmusa kiséri, követi. Ez egy hajlam, mint ahogy a betegségekre, hurutokra való fogékonyság is hajlam. Hagyományos gyógymóddal is lehet erősíteni az immunrendszert, de átütő eredményt lehet hozni homeopátiás alkati kezeléssel. Ehhez azonban fel...

Sugárzás, kemoterápia

Kedves Kérdező. Megértve a kezdeti tiltakozását, tagadását, mégsem ajánlanám a hagyományos gyógyászati lehetőségek megtagadását. A jelenlegi kezelések mellett egyre több a gyógyult beteg. Ugyanakkor, mint homeopata javasolnám, hogy a kezelés okozta mellékhatások és kellemetlenségek csökkentésére forduljon egy ebben jártas kollégához, ha majd a...