hajtoredezes

Tisztelt Doktorno! Az a kerdesem lenne Onhoz, hogy hajtoredezesre tud-e ajanlani valamit, ami megszunteti? Rossz fog miatt lehetseges, hogy toredezik? Elore is koszonom a valaszat. Tovabbi szep napot.

Dr. Sebő Zsuzsanna válasza hajtöredezés témában

Kedves Kérdező. A haj töredezésének számos oka és fajtája van. Okozhatja hajhagyma betegsége, örökletes tulajdonságok, a fejbőr valamilyen megbetegedése, mechanikai, fizikai és kémiai behatások, vashiány, vitaminhiány és sok egyéb tényező. Javasolt a kiváltó ok felderítése bőrgyógyász vagy hajgyógyász segítségével. Számos hajpakolás létezik, például az avokadó+olíva olaj+ tojássárgája, vagy tojássárgája+néhány csepp ricinus olaj, vagy körömvirág tinktúra + sűrűre főzött csalántea elegye +egy kevés almaecetet.

Homeopátiás szerek is segíthetnek, például a Zincum metallicum C, CH 15 naponta egyszer, 10 napon át, vagy a Calcium fluoratum D12 Schüssler só, napi 3x néhány hétig.

Amint látja van sokféle segítség, de az, hogy Önnek melyik lenne a legalkalmasabb, ehhez szakértő segítségét kellene kérnie.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Dr. Sebő Zsuzsanna
Kérdés: 2016. január 29., 14:35 ;Megválaszolva: 2016. január 31., 13:01
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Mit tegyek a hajtöredezés ellen?
Évek óta próbálom megnöveszteni a hajam, alul göndör, felül egyenes. Vállnál tovább soha nem ér mert mindig eltörik. Hiába vágatom...
Bőrsérülések ujjakon
Fejbőrön barna foltok
Hónalj nyirokcsomó duzzanat
Mohs műtét