Schüssler sók

Tisztelt Doktornő! Azt hallottam, hogy a schüssler sók telefon és számítógép közelében elveszítik a hatásukat. Kérdésem, hogy ez, mennyi idő alatt következik be, és hogy a patikákban az ár leolvasás károsítja-e a sókat. Többször láttam már, hogy a monitor alatti fiókban, vagy a számítógép melletti polcon tárolták ezeket a szereket. Köszönöm válaszát! Enikő

Dr. Sebő Zsuzsanna válasza Homeopátiás szerek tárolása témában

Kedves Enikő. Kérdése jogos. Feltételezzük, hogy az Ön által leírt tárolás hatására hatástalanodhatnak a homeopátiás szerek. Ezt se pro se kontra igazolni nem tudjuk., Hogy a leolvasó károsítja-e vagy sem, ezt nem tudom, inkább nem. Ha nem szakszerűen tárolja egy patika, sokat nem tudunk tenni, hiszen a gyógyszerleírásban nem szerepel a tárolási szabály. Csak azt tudom tanácsolni, válasszon egy olyan gyógyszertárat, ahol szabályos a tárolás. Üdvözlettel.

Cikkek a témában
    Nincs találat!
Megválaszolva: 2016. január 19.

Kérdések és válaszok: Egyéb

Nyaki gerinc elváltozás okozhat...
Combcsontores Z szegezés
Fáradtság oka
Helyi érzéstelenítéses műtét után...
Trombózis félelem mellműtét után
Fertőzés veszély, denevérről