homeopátiás szer meddig szedhető

Kedves Doktornő! Homeopátiával foglalkozó orvos szorongásos tünetekre alkati szerként Phosphorus c200 golyókat javasolt. Ezt kb 2 éve folyamatosan szedem, napi 4*5 szemet. Kérdésem, hogy szedhető-e folyamatosan ez a szer, vagy kell szünetet tartanom. A panaszaim enyhék, de azért nem szűntek meg teljesen. Van amikor hetekig semmi probléma, aztán felerősödnek a szorongásos tünetek. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Sebő Zsuzsanna válasza homeopátiás szer szedése témában

Tisztelt Kérdező. Éveken át C200 potenciájú homeopátiás szer szedése naponta, semmiképpen nem helyes. A hosszú távon szedett homeopátiás gyógyszer előidézhet olyan tüneteket, amire kapta annak idején, lletve a szerre jellemző tünetek is felléphetnek.

Mindenképpen javaslom, keresse fel egy homeopatát. Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna.

Dr. Sebő Zsuzsanna
Kérdés: 2016. január 31., 11:33 ;Megválaszolva: 2016. január 31., 13:08
Kérdések és válaszok: Egyéb
A múltkor írtam önnek és a választ...
TB ellátás lehetősége
Szegycsont körüli fájdalom
Esti zavararodottság, demencia
Anyukámnak egy ideje az a téveszméje van, hogy minden este miután lefeküdt az ágyba, újból fel akar öltözni és haza akarna menni. Szakorvosnál nem...
Derékfájás
Jó estét! Biztonságőri munkát végzek, és volt időszak amikor 8 és 10 órán keresztül csak álltam és sétáltam. Szerintem ez miatt alakult ki...