• Sperma hiánya

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím! A párom 13 éves kora óta 2 típusú cukorbeteg. Közel 20 éve inzulinnal kezeli magát. Jelenleg 32 éves. Sajnos a potencia problémával küzdünk. A sexuális életünk nagyon aktív bár néha kisebb problémák akadnak. De az igazi probléma a magömlés. Jelenleg nem rendelkezik látható mennyiséggel. Ez nem is lenne probléma ha nem szeretnénk gyermeket. A kérdésem az lenne hogy ilyen formában ez még vissza állítható illetve valamilyen szinten orvosolható-e? Nekem már van egy gyermekem az előző házasságomból és rendszeresen járok nőgyógyászomhoz. Válaszát és segítségét előre is köszönöm! Üdvözlettel: Betty

        Dr. Kocsis István válasza a sperma témában

        Tisztelt Olvasónk! A cukorbetegség egyik velejárója lehet az úgynevezett diabéteszes neuropathia, ami a hólyagnyak záróizomzatának rendellenes működését okozhatja. Ilyenkor az ondó ejakuláció során nem a külvilágba, hanem a hólyagba jut. Érdemes felkeresni egy andrológiai szakrendelést. Emellett más szervek esetleges érintettségének kizárására érdemes belgyógyászati, kardiológiai, szükség esetén neurológiai vizsgálatokat végezni. Üdvözlettel: Dr. Kocsis István

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 12., 22:24; Megválaszolva: 2012. március 19., 18:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: