• Mikor menjek hormonvizsgálatra?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! A kérdésem az lenne, hogy mikor kell pontosan hormon vizsgálatra menni. Az orvosom a 3 és 21 ik napot írta a papírra, de mikor ezt felírta már az 5 napon voltam. mondtam is neki, de azt mondta nem baj mert 5 napon belül meg lehet csinálni a mensi kezdetétől. Voltam is így az 5ik napon. A másodikra azt mondta, hogy a várható mensi elött 5 napon belül valamikor. De akkor a papíromon, hogy hogy 21. napot írt? Most akkor mikor menjek? (sajnos a papírt már csak itthon néztem és akkor láttam, hogy nem az van a papíron amit ő mondott, hanem a 21nap). Mielőbbi válaszát várva. Üdv Évi

        WEBBeteg szakértő válasza a hormon témában

        Kedves Évi! A ciklus eleji hormonvizsgálatra a 2-5. nap bármelyike jó, a ciklus második felére pedig a 21-23. megfelelő, 28 napos ciklus esetén a vérzés első napjától számolva. Nem 28 napos ciklus esetén is a várható menses előtt 5-7 nappal.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 28., 11:02; Megválaszolva: 2011. május 30., 11:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: