3as ikrek

Tisztelt doktor Úr/NŐ! Már írtunk korábban, hogy csináltunk tesztet de még halvány, meg a párom gyulladásairól (mellék here-prosztata) iletve hogy Kaáliba is lett időpont stb. Biztos emlékszenek ezekre.Nos a Kaálit lemondtuk 3 pozitív teszt után. Ma voltunk UH-n és ezt írták: INTRAUTERIN 6MM-ES SZABÁLYOS PETEZSÁK-SZIKHÓLYAGGAL. MELLETTE 2 SZABÁLYTALAN GEST.GYŰRŰ, 6 ÉS 9MM.1HÉT MÚLVA KONTROLLT JAVASLOK. a szabálytalan gest. gyűrű mit jelent? Ez még változhat és esélyes mind a 3baba? 19én lesz a kontroll. Köszönöm Válaszukat.

Dr. Deli Tamás válasza ikerterhesség témában

Tisztelt Hölgyem!

Lehet 3 baba, de ezt még korai lenne most elkiabálni, ezért kell a kontroll ultrahang. A szabálytalan gest. gyűrű jelenthet egy nem továbbfejlődő, később felszívódó embryót.

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. március 09., 22:00; Megválaszolva: 2011. március 13., 21:10
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ikres Kérdés
Kedves Doktornő/úr! Egy kissé szokatlan kérdésem lenne Önhöz, nagyon szeretnék egypetéjű ikreket, tudom, hogy az ikerterhesség kockázatos is tud...
magzati discordantia
Tisztelt Doktornő / Úr!   Betöltött 26 hetes ikerterhes (diamnialis dichorialis) kismama vagyok. A mai UH eredményem szerint az egyik magzat nem...
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger