Ikres Kérdés

Kedves Doktornő/úr! Egy kissé szokatlan kérdésem lenne Önhöz, nagyon szeretnék egypetéjű ikreket, tudom, hogy az ikerterhesség kockázatos is tud lenni, de mégis tudnám vállalni, az a legnagyobb gond, hogy se az én, se a párom családjában nincsenek ikrek, tehát akkor kevés a valószinűsége, hogy épp nekem legyenek ikreim, úgy-e? Szinte megszállotjai vagyok az egypetéjű ikreknek, ha látok az úton elhaladva mellettem megcsodálom őket, az interneten is sokszor ezzel a témával kapcsolatosan keresek olvasnivalót. De azért mégis arra gondoltam, hogy meggyőzzem magam, hogy ez szinte lehetetlen, megkérdem Önt, hogy mi a véleménye? Tisztelettel, Kriszta

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza ikerterhesség témában

Kedves Kriszta! El kell szomorítanom, mert többszörös párhuzamos ovulációt a korszerű, főleg lombik programot megelőző ovuláció indukciónak nevezett eljárások könnyen provokálnak. Ez a biztonségos eredmény érdekében a méhbe került többszörös petesejtek, ha több termékenyül meg, az anya dönthet a megtartásról. Igy több petéjű ikrek gyakran születhetnek. De jelenleg az egypetéjűek művi létrehozására nincs metodika a gyakorlatban, így csak a véletlen teheti boldoggá! De vola egy fogadásom, ugyan úgy szeretné két egymás után született gyermekét is.

Kérdés: 2012. október 26., 22:00; Megválaszolva: 2012. október 30., 19:43
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
3as ikrek
Tisztelt doktor Úr/NŐ! Már írtunk korábban, hogy csináltunk tesztet de még halvány, meg a párom gyulladásairól (mellék here-prosztata) iletve...
magzati discordantia
Tisztelt Doktornő / Úr!   Betöltött 26 hetes ikerterhes (diamnialis dichorialis) kismama vagyok. A mai UH eredményem szerint az egyik magzat nem...
Érdekes lelet
HPV pozitivitás
Barna folyás rákszűrés idején