PCOS

Tisztelettel kérdezem a nőgyógyász megálapitotta hogy policisztás petefészek szindrómám van ultrahangal most volt egy egészségügyi méh kaparásom ezen felül szőrősödöm feszül a mellem mentsruáció elött és depresszios is lettem hová forduljak hogy a gyógyitásomra is sor kerüljön köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a PCO témában

Kedves Hölgyem! Önnek nőgyógyászati endokrinológiai felkeresése javasolt. Van túlsúly? Mert ez esetben a fogyás is segíthet a tüneteken, az inzulinrezisztenciát is érdemes elenne kontrolláltatni. Kérjen először beutalót a nőgy. endokrinológiára, itt elvégzik a hormonszintek vizsgálatát, megfelelő kezelésben részesítik, és ha szükséges, adnak beutalót cukorterhelésre is.

Kérdés: 2010. szeptember 08., 22:01; Megválaszolva: 2010. szeptember 09., 13:35
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nem érzem a párom
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele