• Pco Ir kezelese gyogyszernelkul

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Pco es Ir gyanuval kuldtek tovabbi hormon vizsgalatokra, az orvos azt irta a papiromra ha beigazolodik alacsony hormontartalmu fogamzasgatlot fog felirni. Nem akarok hormont szedni annyi rosszat mellekhatast olvastam tapasztaltam a barati koromben mit lehet ellene tenni a tunetek ellen? Nem vagyok elhizva 173cm vagyok es 55kg. Ibsem van es sok etelintoleranciam is. Van mas modja a kezelesnek?

        Dr. Fáklya Mónika válasza a PCOS témában

        Tisztelt kérdező! Az étrendben a gyors felszívódású szénhidrátokat kerülje, és sportoljon. A kalóriabevitelt nem kell csökkentenie, hiszen a súlya normális.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2019. augusztus 16., 07:29; Megválaszolva: 2019. szeptember 02., 19:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Az édesanyám tüdő- és vastagbél daganattal diagnosztizált (nem áttét). Jelenleg a tüdő daganat áll kemoterápiás kezelés alatt, a vastagbél daganat csak passzázs zavar esetén operálható. A tüdődaganat kezelése...