Használható e a bioptron lámpa várandóság alatt?

Tisztelt Dr Úr/Nő! Már régóta hsználom a kézi bioptron lámpát szinterápiával és nagyon meg vagyok vele elégedve. Most azonban hat hetes várandós vagyok és az éredekelne használhatom e továbbra is, ha szükségem volna rá? Használhatom e petefészekgyulladásnál kiegészítő kezelésként, mert ez nekem sokat szokott segiteni, csak a petefészek területén a babát elkerülve.Úgy érzem nem teszek vele rosszat, de szükségem van egy szakember véleményére ami megnyugtatna! Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a petefészek témában

Kedves Kérdező! A terhesség első három hónapjában semmilyen kezelést nem javaslunk.

Kérdés: 2010. szeptember 05., 10:37; Megválaszolva: 2010. szeptember 08., 11:19
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nem érzem a párom
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele