• A fogyástól ennyit késhet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Köszönöm az előző választ , megnyugodtam hogy nem lehetek terhes! Lehet hogy a probléma mégis a fogyás lehet? Mert eddig 60 kg voltam most pedig már csak 56 vagyok és az év végi vizsgák eléggé kikészítettek mindig streszeltem. Régebben is történt velem ilyen akkor is 4kg fogytam és késett 9 hónapot de terhes akkor sem lehettem mert még akkor szűz voltam ! Elmentünk az orvoshoz anyukámmal gyógyszert írtak fel ami miatt csak egyszer jött meg pontosan aztán ugyan úgy késett. Az orvos ezután azt mondta várjuk hátha beáll de sajnos nem lett úgy. Lehet hogy hormonális problémám van ?Erre mi lehet a megoldás ? Válaszát előre is köszönöm !

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Fiatal Hölgy! Lehet, hogy a hormonok még nem működnek teljesen ciklikusan. Van lehetőség a ciklus gyógyszeres beállítására. Egyébként mind a stressz, mind a fogyás késleltetheti, de ha ennyire régi és visszatérő probléma, újra nőgyógyászhoz kell fordulnia.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 16., 10:54; Megválaszolva: 2010. július 16., 12:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt dr. ÚR! AZZAL A KÉRDÉSSEL FORDULOK ÖNHÖZ HOGY 14-én kellett volna meg jönnie de helyette barnás folyás OM volt 15-én véreztetem egy kicsit és 16-án megint barnás folyás van a betéten!Mi lehet az oka? Tesztet csináltam és negatív...