• Mitől késik olyan sokat? Hiszen védekeztünk a barátommal !

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor úr/nő ! Van egy problémám. A barátommal megtörtént az aktus utána meg is jött ahogy szokott a menstruációm igaz késve de mindig így szokott , mindig 39-40 napra jön meg és ez így is volt, de később ismét együtt voltunk és azóta semmi nem volt. Pontosan május óta nincs semmi. Terhes nem lehetek mert védekeztünk és nem ment el bennem soha, viszont a biztonság kedvéért csináltam tesztet ami negatív lett.Mi lehet a bajom? A szex a befolyásoló tényező vagy van valami bajom ?Félek orvoshoz menni és anyukámnak sem merem elmondani hogy megtörtént az aktus.Előre is köszönöm a segítséget !

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Fiatal Hölgy! Ne aggódj, biztos, nem a szextől késik a vérzésed, a női szervezet nagyon érzékeny, akár egy kis stressz, egy belgyógyászati betegség, a hormonok ingadozása, egy petefészek ciszta, fogyás mind tud ilyet csinálni. A mai tesztek megbízhatóak, ha negatív, akkor nyugodj meg, de keresse fel nőgyógyászt, mert a dolog végére kell járni, hiszen az egészséged a tét. Ezt nyugodtan mondd el anyukádnak, vagy ha nem szeretnél erről vele beszélni, akkor keress fel egy lányka ambulanciát, ahol őszintén beszélhetsz a problémádról, és ki fognak vizsgálni. Ne félj!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 15., 14:21; Megválaszolva: 2010. július 16., 10:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt dr. ÚR! AZZAL A KÉRDÉSSEL FORDULOK ÖNHÖZ HOGY 14-én kellett volna meg jönnie de helyette barnás folyás OM volt 15-én véreztetem egy kicsit és 16-án megint barnás folyás van a betéten!Mi lehet az oka? Tesztet csináltam és negatív...