• Menstruációs zavarok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        a párommal babát szeretnénk. Januárban hagytam abba a fogamzásgátló szedését, melyet két és fél évig szedtem. Korábban mindig rendszertelen volt a menstruációm, általában 40 napos ciklusokkal. A gyógyszer abbahagyása óta újra összezavarodott. Először 27 napra jött normálisan, majd 41 napra barnás rózsaszínes pecsételés, 27 napra újra pecsételés, majd 27 napra nagyon sok mennyiségű, most újra 41 napra pecsételés. Mi lehet ennek az oka? Milyen esélyeim vannak így a teherbeesésre?(ami eddig persze nem jött össze) Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruációs ciklus témában

        Tisztelt Kérdező! Különös tekintettel arra, hogy babát szeretnének történjen nőgyógyászati szakvizsgálat. A ciklus közepén érdemes megnézni egyáltalán van-e ovuláció. Nem érdemes halogatni ezeket a vizsgálatokat, mivel így a baba is hamarabb jön össze és a ciklus eltérő ideje mögötti ok is kiderülhet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. június 24., 09:19; Megválaszolva: 2010. június 24., 21:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés