• Citológiai vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Az lenne a kérdésem hogy citológiai vizsgálatnál a kenetem P2 lett de találtak aktív magokat. Mik ezek az aktív magok és mi okozhatja a jelenlétüket (pl chlamydia? ) Köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a rákszűrés témában

        Kedves Hölgyem!

        Ezek a leírások a sejtmagokra vonatkoznak, jelenthetik azt pl. hogy láttak éppen osztódó sejteket, de kóros megjelenésűeket nem, tehát ez csak megjegyzés. Ha fertőzésre utaló jelet láttak volna, akkor azt máshogyan jelölik, és azt is jelezni szokták, hogy milyen jellegű fertőzésre gondolnak.

         


        Kérdés: 2010-02-11 22:16:18; Megválaszolva: 2010. február 11., 22:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.