• Pcos szindróma elmúlik e magától?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        3 éve Pco-t állapítottak meg nálam. Ultrahang és vérvétel is beigazolta. Diane35-öt írtak fel 2 évig szedtem, majd abbahagytam. 1 éve semmit nem szedek, a menstruációm rendszertelen. Most elmentem nőgyógyászhoz aki ultrahangra küldött. Ott most azt mondták nincs Pco-m. Lehetséges ez hogy elmúlt, meggyógyult? 1 éve is voltam ultrahangon akkor még azt mondták fennáll a Pco. Mi van ilyen esteben? Én azt olvastam a Pco nem gyógyítható. Vagy az ultrahang nem mutatja ki minden esetben?
        (Hüvelyultrahangot csináltak). Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a PCOS témában

        Kedves PCO!

        Az nem gyógyul meg magától, de lehet, hogy most nem kifejezettek a petefészek elváltozások magánál, de persze nem ez az egy jele van a PCO-nak. De írok róla, hogy tiszta legyen a kép.

        A PCO (policystás ovarium)




        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-11 08:50:31; Megválaszolva: 2010. február 11., 08:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: