MR lelet

Tisztelt Doktor Ur! Verzeshez kapcsolodo panaszok miatt kerestem fel nogyogyaszt . A panaszok eros, nagyon darabos (valoban nagy darabokkal) verzes, valamint vizeleshez kapcsolodo (nagyon kellemetlen, surgeto, gyakori vizelesi inger, idonkent mikroszkopikus ver a vizeletben) panaszok. A huvelyi uh-on mindent rendben talalt. Fokent vizelesi panaszaim miatt keszult egy MR vizsgalat, aminek leletet csatolom. Kerdesem, hogy a myometriumban leirt kepletek miatt kell-e aggodnom, mi ezekkel a tovabbi teendom? Illetve lehet-e koze ennek a vizelesi panaszokhoz? Koszonom valaszat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza MR lelet témában

Tisztelt Hölgyem !

Elnézését kérem a késésért, de az Ön által küldött MR vizsgálat képét nem tudom megnyitni. Szivesen válaszolok, illetve mondom el vélményemet, ha ezt a technikai dolgot meg tudjuk oldani.

Megértését köszönöm:

dr.Kiss.

Kérdés: 2020. május 08., 13:45; Megválaszolva: 2020. május 12., 21:46
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?