• Lehetseges -e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Juliusban volt utoljara aktusom, negativ tesztek, menstruacio.Lehetseges -e hogy voltam nogyogyasznal multheten es elotte heten es huvelyi uh-val illetve kezzel is megvizsgalt es kizarta a terhesseget, megis eg a derekam a csipom a hasam, neha menstruacios gorcsom van , de neha mintha valami “maszkalna” a koldokomnel es olyan szinten fel vagyok puffadva hogy kidurranok. Lehetseges hogy nem vette eszre vagy mar annyira raparazok erre az egeszre hogy tuneteket produkalok? 6 napom van a kovetkezo menstruacioig.

        Dr. Kiss György válasza a Lehetséges-e? témában

        Tisztelt Hölgyem ! Ha teljesen nyugodt akar lenni, akkor béta HCG szint meghatározással Vérvétel / kaphat reális választ tüneteire. Valószinü , hogy psychés momentumok is közrejátszanak jelenlegi állapotában, igy tanácsom az, hogy várja meg a 6 napot és az emlitett vizsgálatot csak akkor vegye igénybe, ha vérése nem jelentkezik. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2019. november 04., 20:27; Megválaszolva: 2019. november 08., 10:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Egymillió migrénes
        Volt már valaha olyan mértékű fejfájásod, hogy nem tudtál dolgozni?