• GoldLily után

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr/Nő! 10.09-én vették le az IUD-met. A peteérés közepette. Még aznap együtt voltam a párommal, és másnap is. Vérzésem a levétel után egy lehelletnyi volt, még annyi sem. Ma, 10.13-án nagyon feszül a mellem, a bimbók nagyon érzékenyek, a hasam feszül. Természetesen a teszt negatív. Van már gyermekem, nem az első terhesség lessz. Kérdésem: lehetnek ezek a tünetek a beágyazódás és a terhesség jelei? Köszönettel: Gabriella

        Dr. Szalóczy Péter válasza a mell feszülés témában

        Kedves Gabriella! Négy nappal az esemény után még megfoganás esetén sem tud a színes gombostűfejnyi osztódó embriókezdemény tüneteket okozni, vagy tesztpozitivitást létrehozni. Hiba volt a középidős eltávolítás, a vérzés alatt a kitágultabb nyakcsatorna idején alkalmasabb és kevésbé kellemetlen.Várja meg a vérzést, ha késik, ismételt teszt mindent tisztáz majd.


        Kérdés: 2018. október 13., 19:06; Megválaszolva: 2018. október 16., 11:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: