• Korai menstruálció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor nőúr! A véleményét szeretném kérni öntől! Teljesen össze vagyok zavarodva! 26 éves vagyok és van egy gyermekem! A menstruálcióm szabályos évek óta 28-29 ciklusaim vannak! És rendszeresen 6-7 napig tartanak! Augusztus 30-án 29 napra menstruáltam 6-7 napig minden rendben volt. Azonban szeptember 18-án elkezdtem vérezni 19-én erösebben(rendes vérzés) azt hittem meg jött, de 20-21-én már csak nagyon kicsi volt, a nap végére elmúlt! Furcsáltam mert 19-napra soha eddig nem menstruáltam és főleg ilyen kevés ideig nem! Viszont a férjemmel babát szeretnénk igy szeptember 15 -én megtörtént védekezés nélkül az aktus! Ha jól számoltam kb peteérésemkor. De rá kétnapra ahogyan már írtam elkezdtem vérezni. Nem tudom hogy ez most menstruálció volt vagy tüszőrepedés? Illetve azóta folyamatosan fáj a hasam alja görcsöl és szúrkál, nyilal. A derekam és a fejem szintén párhuzamosan fáj. Sűrűn járok pisilni is, hányingerem van és öklendezem, (barnás sárgás a folyásom) ezért ma az Aktus 11-dik napján teszteltem ami negativ volt! Nagyon elszomorodtam!:( Esetleg korai volt a teszt? Nem értem mi történhet velem. Van reményem arra hogy még is terhes vagyok?:( Vagy korai menstruálciom volt? Ha igen miért érzem azóta is folyamatos alhasi fájdalmat, derék és fejfájást stb? Az elmúlt napokban hetekben nem voltam stresszes nem ért trauma sem és beteg sem voltam! Semmilyen gyógyszert sem szedtem! Elnézést a hosszú soraimért! Remélem érthetően irtam. Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Viktória

        Dr. Szalóczy Péter válasza a alhasi fájdalom témában

        Kedves Viktória! Vélhetően nem terhes, de a fájdalomérzet és a közérzete nem tartozna amúgy sem a kora terhességhez. Mindenképpen és mielőbb történjen egy hüvelyi ultrahangos vizsgálat, hogy milyen a kismedencei szervrendszer, a méhnyálkahártya látható vastagsága még hormonális helytelenségre is választ adhat. A ciklus rendezése most késhet.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. szeptember 26., 13:45; Megválaszolva: 2018. október 01., 18:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: