Terhesseg? Veteles?

Jonapot kivanok! Nekem sajnos egy olyan problemam van, hogy nem jott meg rendesen a havi verzesem. (Mult honapban 22-25 ig tartott) . Jelen esetben 29.tol barnas minimalis verzest tapasztaltam, gorcsok nelkul. Egyebkent minden honapban gorcsoldokkal szenvedem at a menstruacioimat. 31.en elmentem a nogyogyaszomhoz, ugyanis nem tartottam normalisnak ezt a minimalis barnas neha (foleg mikor vezeltem) elenk piros verzest, melyet nem tartottam rendes menstruacionak. Megvizsgalt a nogyogyasz, es azt mondta, hogy vagy egy kezdodo fogantatasrol van szo, vagy sajnos arrol hogy az nem tudott megtapadni es tavozni keszul..nemtudja... ez az idoszak ez most pont az amikor varni kell..mert a mehem elore volt "dolve" illetve valamelyik resze puha volt. 4.-en vagyis holnap kell mennem menoteszt vizsgalatra, viszont nekem a nogyogyaszati vizsgalat utani masodik naptol, vagyis tegnap ota eroteljesebb a verzesem, amire mar azt mondanam, hogy egy normalis menstruacio, illetve mar gorcseim is vannak, amik kisebb nagyobb fajdalommal jarnak, mint altalaban menstruaciokor. Olyan kerdesem lenne, hogy varjam meg a holnapi menoteszt vizsgalatot, majd a csutortoki kontrollt? Vagy keressem fel az ugyeletet? Mi lehet ez a kesoi verzes? Elore is koszonom.

Dr. Pétervári László válasza vérzés témában

A rendellenes vérzés oka, ha a terhességet kizárták, akkor hormonális.

A terhességi vizelet teszt negatív, szakvizsgálattal és ultrahanggal a terhesség kizárható.

A leírt tünetek a peteérés hiányára, ösztrogén hormon túlsúlyára utalnak.

Ez gyógyszeres menstruációs ciklus rendezést igényel.

Keressen fel szakorvosi rendelőt.

Kérdés: 2016. április 03., 11:50; Megválaszolva: 2016. április 08., 21:12

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Méhnyakrák
Üdvözlöm. 45 éves nő vagyok, menstruációm rendben van. 2021 augusztusban konizációs műtétem volt P3-P4, Hpv 35 miatt. Szövettan épben...
Aktus közbeni vérzés
Tisztelt Doktor Úr! A minap aktus közben erőteljesen el kezdtem vérezni, amely még utána is tartott. Nem az első alkalomról van szó, tehát a...
Jangee3/0.03 melletti vérzés
Olyan problemám van hogy április ota szedem a jangee3mg/0.03 gyogyszert mivel elotti gyogyszertől áttoreses verzesem vokt.az lenne a kerdesem hogy 2 hete...
dicynone tabletta
Kedves Doktor Úr! Utóbbi hónapokban jelentkező extra erős menstruációs vérzésemre dicynone tablettát kaptam, amit azon 1 , maximum 2 vérzéses...
Vérzés
Tisztelt Doktorúr/nő! 1 hetet késett a menstruációm, 2 teszt halvany pozitív lett. Tegnap este már fájt a hasam, derekam, és vérzek mint mikor...