• Pici vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr.úr azzal a kérdéssel fordulnék önöhöz, most 17 hetes terhes vagyok és ha fürdök vagy pisilés után meg törlöm magam akkor véres a papír ma kisebb fájás is volt nemiszervemen mint mikkor meg jön meg ilyetem és fel kerestem egy nő gyógyászt maganrendelőjében fogadott is és mikkor meg vizsgált nem volt szív hang és azt mondta hogy a magzat 3 hete el hunyt nem mozog és nem fejlődik , de hozzá tette ,hogy a szervezetem ugyan úgy reagál rá mintha semmi baj nem lenne . Kaptam időpontot az el vezetésére ,de adnék még egy esélyt hátha tévedett az ultrahang és nincs semmi baj ! Kíváncsi vagyok Dr. úr mit gondol erről válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Kiss György válasza a Pci vérzés. témában

        Tisztelt Hölgyem ! Ez valóban rendkivül nehéz helyzet. A tervezett beavatkozás előtt még végeznek majd ismételt ultrahang vizsgálatot is és csak akkor hajtható végre a terhesség müszeres befejezése, ha akkor sem észlelnek magzati életjelenséget. Az Ön további egészsége érdekében is záros határidőn belül tanácsos elvégezni a mütétet. Üdvözlettel: dr.Kiss. PS: elnézést, a lakonikus rövidségért, de Ön most egy kényszerhelyzetben van,amit mielőbb meg kell oldani.


        Kérdés: 2020. április 30., 00:17; Megválaszolva: 2020. május 02., 10:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: