Jangee3/0.03 melletti vérzés

Olyan problemám van hogy április ota szedem a jangee3mg/0.03 gyogyszert mivel elotti gyogyszertől áttoreses verzesem vokt.az lenne a kerdesem hogy 2 hete lezajlott a normal menstruaciom,elkezdtem az uj havi gyogyszert es 9 nap szedes utan megint megbetegedtem,de olyan szinten hogy 3 napra rá abba hagytam gyogyszeremet mert nem tudtam mit tegyek.menstruaciom ma is tart.ráadasul ilyen csomos vér távozik nagy mennyisegben es görcsölök.2 éve petefeszek cisztat tavolitottak el laparoskopiaval.koszonom valaszat

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Petróczi István válasza vérzés témában

Kedves Kérdező!

Csacskaság volt abbahagyni, mert az fokozza a vérzést......

A tabletta mellett nincs havibaj, hanem csak egy műtermék: a megvonásos vérzés.

T.i. ha abbahagyja a tablettát leesik a hormonszint, s erre a méhnyálkahártya vérzik. Ha valaki eleve vérzik, akkor az erősödni fog....

Nincs miómája?

Javaslatom: gyógyszert kellene váltani.

Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a fogamzásgátló tablettáról és a fogamzásgátló injekcióról írottakat.

Üdvözlettel:

dr. Petróczi István

Kérdés: 2020. december 15., 12:05; Megválaszolva: . .,
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?