Gyógyszer

Kedves Doktor úr! Babát tervezünk a férjemmel, Úgy gondoltuk a januári vérzés után már élesben.Dec elején volt az utólsó vérzésem. 4 tesztet csináltam melyek eredménye pozitív. Nagyon boldog vagyok ettől, de sajnos karácsonykor beteg lettem és a doktornő antibiotikumot írt fel, amit be is szedtem. (Savulin) Most nagyon aggódom, hogy nem cselekedrem helyesen. Árthat e a gyógyszer a babának, ha kb. pont abban az időszakban fogant, mikor szedtem az antibiotikumot. Nagyon várom válaszát! Őszinte tisztelettel: Szilvia

Dr. Kiss György válasza Gyógyszer témában

Tisztelt Hölgyem!

Nagyon nehezet kérdezett. Valóban őszinte szeretnék lenni, ezért ott kell kezdenem, hogy Ön a fogantatás körüli időben beteg is volt- és feltételezem, hogy vagy virus vagy bakterium okozta a betegséget--ezek is hatással lehettek a korai terhességre, melyről akkor még sem Ön, sem kezelőorvosa nem tudhatott.

Tény, hogy a babavárás időszakában minden fertőzést és gyógyszert jobb kerülni, de kérem legyen maradéktalan az öröme, mert rendelkezünk már olyan ultrahang, laboratóriumi vizsgálatok biztositotta lehetőségekkel / kombinált teszt, komplex teszt / melyekkel igen korán meg lehet állapitani, hogy van-e valami baj!

Kezelőorvosával kérem beszélje ezt meg és éljenek a lehetőséggel.

Nagy valószinüséggel semmi probléma nem lesz- ezt pár évtizedes tapasztalat mondatja velem!

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2016. január 20., 17:32; Megválaszolva: 2016. január 20., 19:54
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fogamzásgátló
Jó Napot! Már 2 éve nagyon hullik a hajam, voltam mindenféle kivizsgáláson, hátha a szervezetemben van valami gyulladás ami ezt okozza, de semmit...
Nemi szerv
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger