Újra menopauza tünetek

Jó napot kívánok! 30 évesen volt egy nagy nőgyógyászati műtétem / Kivettek mindent / és utána elkezdetem hormon pótló tapaszt használni, majd 2, 5 mg-os livialt szedtem, szedek.Jó pár hónapja ismét jelentkeztek a menopauza tünetei és ez elég rosszul érint.Szedhetnénk esetleg valami mást vagy nagyobb dózisú livial kellene, ha létezik? Kérem mielőbbi válaszát! Előre is köszönöm!

Dr. Pétervári László válasza hormonpótlás témában

Természetesen lehetséges más hormonpótló kezelés alkalmazására, vagy emelni a jelenleg alkalmazottat.

Ehhez azonban a menopauza kivizsgálása szükséges.Labor, hormonlabor, belgyógyászat, reumatológia, csontsürüség mérés stb.

Ennek elindítására tanácsos lenne felkeresni menopauza ambulanciát.

A leletek birtokában javasolható megfelelő készítmény.

Kérdés: 2015. december 17., 19:39; Megválaszolva: 2015. december 22., 20:52
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Hormonpótlás
Tisztelt Doktor Úr! Ez év július végén méheltávolítás és petevezetékek kivételére került sor./mellékelem a leleteket/. Sajnos a klimax...
Hormonpótlás
Tisztelt Doktornő! Ez év július végén méheltávolítás és petevezetékek kivételére került sor./mellékelem a leleteket/. Sajnos a klimax...
Hormon pótlás
Tisztelt Doktor Úr! Édesanyámmal kapcsolatban szeretném a segítségét kérni. Eltávolították a méhét és a petefészkeit, de semmilyen...
Mennyi esélyem van?
Betadine hasmenéy