Vérzés oka?

Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy közti vérzésről van-e szó? Pénteken a gyógyszerszedés 8. napján vírusos-hasmenéses járványt kaptam el. Mikor bevettem a Meliane fogamzásgátlót a megfelelő időpontban sajnos hánytam és a gyógyszert is.Elég rosszul éreztem magam ezért elfelejtettem bevenni egy másikat így csak másnap a megszokott időben vettem be. Már másnap jelentkezett rózsaszín váladék majd sötét színű most viszont vérzés van ami nem erős, de hasi görcs is társult hozzá.Közti vérzésről van szó? Azóta a tablettát rendesen szedem tovább. Mi a teendőm?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza Tabletta vétség témában

Kedves Kérdező! Nem közti, hanem megvonásos vérzése van. A minimális egy napi hormonadagra felépült nem vastag méhnyálkahártya zokon vette a táplálék hiányt és lelökődget. Szedje tovább ritmusosan a tablettát és vélhetően 1-2 nap után elmúlik a vérezgetés. ha nem, egy nap duplázza meg az adagot2 tablettára. Ha ez sem hat, hagyja abba azt a szériát és egy hét múlva indítson újat. Védettsége fennáll.

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2015. november 25., 14:26; Megválaszolva: 2015. november 25., 16:03
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
fogamzasgatlo
Tisztelt Doktor Ur Egy fontos kerdesem lenne Tri Regol 21+7 tablettaval kapcsolatban. Figyelmetlen voltam par napja es 1 nap 2 szem feher szinu tablettat...
Lelet értékelés
Jónapot a nőgyógyászati citologiai letembeen ez áll köszönöm ha kifejti!
Petefészek-gyulladás
Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem az lenne, hogy 3 éve született a kislányom! 2 éve viszont rendszertelen a menstruációm, késik mindig... vagy kimarad...