vérzés aktus közben

Tisztelt Doktor Úr! Tavaly júliusban fagyasztották a méhszájsebemet. P2 lett a rákszűrésem, majd a fagyasztás után P1. A kezelőorvosom szerint 100%-ban sikeres volt a beavatkozás. Azóta nem voltam együtt senkivel, mivel épp a fagyasztás előtt szakítottunk a párommal. Most új kapcsolatom van. Kétszer voltunk együtt, mindkét alkalommal véreztem. Nem nagyon, de az egyéb testnedvek miatt soknak tűnt. Nem rendelkezik átlagosnál nagyobb méretekkel, érzem, ha eltalálja a méhszájamat, de fájdalom nincs. Némi takarítás és kis szünet után mindkét alkalommal befejeztük az aktust, de a második nekifutásra már egyáltalán nem véreztem. Utána még csak alvadt vér sem távozott belőlem, illetve barnás váladék sem. 10 éve szültem, fogamzásgátlót nem szedek 10 hónapja, nincs sem rendellenes mennyiségű, sem rendellenes szagú folyásom, tisztasági betétet is maximum a ciklus közepén kell használnom. Néha van egy kis tompa alhasi fájdalmam, de azt betudtam eddig a stressznek. Tudom, hogy távdiagnózist nagyon nehéz adni, de orvoshoz csak a jövő héten jutok el, mivel nem tudom mi miatt, de 3 nappal korábban jött meg, mint kellett volna. Addig is jó lenne némi támpont, hogy vajon mi bajom lehet, mert ha az interneten keresek rá, mindenütt csak a méhnyakrákot dobja fel és kezdek bepánikolni.Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza vérzészavar témában

Tisztelt Kérdező!

Inkább átmeneti hormonális zavarra, mint méhszáj rákra kell gondolnia. Ez sokkal gyakoribb és a rákszűrése is rendben volt.

Remélem megnyugodott!

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2015. május 12., 13:24; Megválaszolva: 2015. május 12., 16:12
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Elakadó vizelet
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz