Vetetés, terhesség

Jónapot Doktorúr! Szeretném segítségét, véleményét kérni, volt egy vetetésem másfél hónappal ezelött, tegnap együtt voltunk a párommal, megszakítással védekeztünk tudom ez a lehető legfelelőtlenebb védekezési lehetőség, a kérdésem az lenne, hogy menstruáció elötti héten vagyok, mennyi esélye lehet hogy terhes lettem? Mert sok mindent hallottam, hogy vetetés után könnyebben teherbe lehet esni, és nem szeretném még egyszer elkövetni ugyanazt a hibát! Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Vetélés,terhesség témában

Tisztelt Hölgyem!

Kérem, ne idegeskedjék! Várja meg a menstruáció idejét, ha 3-4 nap után sem jelentkezik végezzen terhességi tesztet.

Semmiféle hibát nem követett el, igaz a vetélés ténye megviselhette, de nem kell messzemenő következtetéseket levonni!

Ha a teszt pozitiv lesz, akkor pedig időben orvoshoz fordulni, hogy a vetélés ne ismétlődhessék meg!

Menstuáció előtti héten is lehetséges fogantatás, de bizzunk benne, hogy idóben történt az együttlét megszakitása.Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2015. március 29., 07:37; Megválaszolva: 2015. március 29., 09:40
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...