Barnázás mellett is lehetek terhes?

Doktor úr! A párommal kisbabát tervezünk és 10 hónapja abbahagytam a fogamzásgátló tabletta szedeset.Ket hónapja próbálkozunk, a ciklusom 30 napos, az ovulációm január 22-én volt mi a párommal január 19en és február 1en voltunk együtt viszont ma napra pontosan megjott a menstruációm de csak barnás-bordos csepegtetes.KB egy hete hasfeszulesem van és néha hányingerem de lehet csak beképzelem.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza gyermektervezés témában

Kedves Kérdező! Korai terhességre biztos válasz ebben az időben még az ultrahangos vizsgálat sem ad, egyedül az első reggeli vizeletből végzett terhesteszt, ami ekkor már tévedhetetlen. Ha negatív lenne, a tünetekhez hasonlót egyéb, kisebb hormonális átmeneti zavar is okozhat. Ez esetben vérzése meg fog valamikor jönni és nagy eséllyel spontán rendeződik.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2015. február 07., 17:26; Megválaszolva: 2015. február 08., 10:49
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma