közti vérzés?

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy segítsen a problémám megoldásában. 8 évig szedtem Lindinette 20 tablettát, de most 3 hónapja már nem szedem mert babát szeretnénk a férjemmel. Az első két ciklusban megjött a menszeszem 26 napra pontosan és 5 napig tartott. Szerintem peteérésem is volt rendesem mert félidőben észleltem bővebb nyákot. Úgy tudom hogy ez is az egyik jele. A 3. hónapban viszont már 15 napra jött meg. Azt hittem hogy ez a peteérés miatt volt és csak közti vérzés, de az is 5 napig tartott és ugyan olyan mennyiségű volt mint a menszeszem szokott lenni. Most nem tudom hogy amikor rendesen kellene megjönni e akkor meg fog e vagy már így nem. vagy ez csak közti vérzés lehetett? orvosnál voltam és nem látott semmi kórósat. Mit tudok tenni hogy rendes legyen a ciklusom és legyen peteérésem. Mikor lehet próbálkozni a babával a fogamzásgátló után? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

A baba vállalása a fogamzásgátló abbahagyását követően közvetlenül lehetséges.

A fogamzásgátló gyógyszer szedése után előfordul a peteérés hiánya, vérzési rendellenesség.

Ennek gyógyszeres kezelése szükséges lehet. A peteérés vizsgálata után határozható meg a kezelés, ennek birtokában gyógyszeres kezelés jön szóba.

Kérdés: 2014. december 08., 15:26; Megválaszolva: 2014. december 08., 19:27
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam